Selecteer een pagina

WiFi netwerken

Altijd en overal

In onze groeiende digitale maatschappij is het internet heel erg belangrijk. WiFi netwerken zijn daarom een hoge prioriteit voor een bedrijf, naast het netwerk voor de pc’s. Met meerdere AP’s (Access Points) kun je een netwerk creëren waarbij je altijd en overal in en buiten je gebouw verbonden bent. Ja, je hoort het goed; we hebben ook oplossingen voor buiten!

Vormgeving

Maar het moet natuurlijk ook passen binnen de uitstraling van het interieur. En daarom zijn de producten van Ubiquiti UniFi strak in vormgeving en vallen ze bijna niet op.

Veilig

Natuurlijk wil je niet zomaar iemand toegang geven aan je WiFi netwerk als dat aangesloten is op je kantoornetwerk. Daarom hebben wij ook oplossingen om via de AP’s van Ubiquiti een ‘gastennetwerk’ te creëren. Dit zorgt ervoor dat je gasten niet bij je servers kunnen komen maar wel kunnen verbinden met het internet.

Beheer

De systemen van Ubiquiti zijn op afstand te monitoren en aan te passen. Mocht in een deel van het gebouw de snelheid even wat afremmen dan kunnen we dat op afstand zo voor voor u vergroten. Ook de softwareupdates van AP’s en switches kunnen via dit systeem worden uitgevoerd.

Met onze jaren lange ervaring weten wij precies wat jouw organisatie nodig heeft voor een stabiel en betrouwbaar WiFi netwerk.

Bel (0512) 52 55 11 om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen of vul het contactformulier in.

Eric Fransen

Manager IT