Selecteer een pagina

Thuiswerken / VPN

Het nieuwe werken @ home

Het jaar 2020 is het jaar waarin er massaal thuisgewerkt moest gaan worden. Maar ook zien wij een trend ontstaan dat mensen steeds meer thuis willen werken. Er zijn veel voordelen aan waaronder dat de medewerkers vaak productiever zijn.

Maar hoe maak je dan verbinding met kantoor en het netwerk? Hoe kom je veilig bij de bestanden zonder ze de hele tijd heen en weer te moeten mailen?

Microsoft Teams

Met Microsoft Teams is samenwerken met je collega’s makkelijk. Werk samen aan bestanden, organiseer een videovergadering of chat even met je collega’s. Het is allemaal mogelijk met Microsoft Teams. Samen met Office 365 kunnen we ook dit op maat aanleveren en uitleggen hoe het werkt. En Teams is beschikbaar voor PC, laptop, Mac, telefoon en tablet.

VPN

Om een veilige verbinding met kantoor te maken kun je gebruikmaken van VPN. VPN werkt als een beschermende tunnel voor het ‘verkeer’ tussen jouw computer en je kantooromgeving.

Wij kunnen je adviseren in de verschillende mogelijkheden en oplossingen op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Om ook thuis optimaal te kunnen (samen)werken hebben wij voor jou en jouw collega’s efficiente thuiswerkoplossingen.

Bel (0512) 52 55 11 om samen te kijken wat wij voor jou en je medewerkers thuis kunnen betekenen of vul het contactformulier in.

Eric Fransen

Manager IT